søndag den 28. maj 2017

Fidget Spinners Pro (Fidget Spinner Tilbud 2017)

Fidget Spinners Pro er det nye sort.

Du kender dem sikkert allerede, disse her små sjove Fidget Spinners, som alle pludselig går rundt med på gaden, og alle sidder og leger med i busstoppestedet. Det er oprindelig en opfindelse fra 1993, hvor der var mange uroligheder i Englands slumkvarterer og fattige bebyggelser. Børnene kastede med sten, og politiet var godt træt af at blive brugt som skydeskiver.

En klog mand fandt ud af at lave den første Fidget Spinner, og senere fulgte flere. Børnene som før var meget opfarende og voldelige, blev pludselig helt anderledes, og begyndte at sidde og snurre, i stedet for at lave hærværk og kaste med sten. Efter lang tid, blev eksperimentet glemt og gemt af vejen. Men i forskellige lægekredse lavede man stadig forsøg, og til sidst endte de på venteværelset på de forskellige klinikker. 

Fidget Spinnere lå tilgængelige på de Psykiatriske hospitaler og på lægeklinikker. Ingen spekulerede særlig meget på det, men børnene kunne lide det. Børn med angst og ADHD reagerede meget politivt på dem og hjernen fik pludselig noget andet at tænke på. Flere steder blev de efterhånden givet til alle der havde en psykisk skavank, og det viste sig at hjælpe mange patienter. Også andre uden diagnoser, var hurtige til at tage dem til sig.

Sjovt nok skulle vi forbi, og ind i dette århundrede, før en ung mand gen opfandt Fidget Spinneren og tog patent på den. Siden er den blevet berømt, og den findes over alt. Når vi prøver at købe en til os selv er de udsolgt næsten overalt. Der er kommet mange forskellige modeller og nogle kan lyse i mørket. Hjernen slapper af og det løser sikkert mange situationer hvor folk ville have fået stress eller haft uro i kroppen.

Mange børn bruger den til eksamen, hvor nerverne typisk kan være på højkant, og andre bruger den i skoleklassen i stedet for at sidde uroligt. Den virker måske som ligegyldig for nogle, men har man først set og måske endda prøvet effekten, er der ingen tvivl mere. De er kommet for at blive. Så køb en og se om du også vil elske Fidget Spinneren lige som alle andre børn og voksne.

Husk når du køber, at du skal holde øje med hvilke lejer der er i. ABEC 7 er normalt på de bedre og PRO modellerne, men kommer de fra Kina, er det ikke lige til at se hvad der er brugt. ABEC 7 kuglelejer kan holde til meget belastning og bruges derfor også i løbehjul og skateboards. De billige fra Kina kører ikke særlig godt og knaser i lejerne, og stopper hele tiden. Det er mere irriterende end afslappende. De gode kan snurre rundt op mod 2-3 minutter uden at stoppe. 

Så må prisen også gerne være lidt højere på kvalitet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar